Физичко и здравствено образовање

Васпитно - образовни програм Приватне предшколске установе „ Долина чуда “, предвиђа и упознавање детета са својим телом. Паралелно са физичким растом и развојем детета, развија се и проширује и њихова свест и знање о себи и сопственом телу.

Са жељом да учествујемо у том процесу, у нашем Програму предвиђамо и нудимо деци различите активности и информације о здрављу а кроз експерименте који користе нашу природну лабораторију - наше тело, спроводимо програме кроз које омогућавамо детету правилан психо - физички развој и задовољавамо дететову основну потребу за кретањем.

Дете развија моторику и све мишићне групе, координацију покрета, стиче потребну брзину и постаје сналажљивије, што ће битно утицати на његов физички развој. Такође, дете упознаје своје тело, начине на које оно функционише и тако остварује сигурност која му постаје основа да кроз даљи раст и развој научи да правилно брине о свом телу.

Реализација Програма почиње 1. септембра родитељским састанком, а тема је адаптација у циљу упознавања родитеља са оним што чини живот и рад у Предшколској установи, како би припремили дете и заједнички реализовали кораке у процесу адаптације.

Ваш вртић "Долина чуда"

Упис деце се врши уз субвенције које додељује Град Београд. Ту смо за сва ваша додатна питања. Можете нас контактирати на контакт тел: 064/068-77-99, 063/88-01-575 и заказати састанак са директором као и разгледање вртића.

 

Izrada sajta: SuperSajtovi.rs & Digital Deer Inc. Web Design

Пратите нас на Фејсу