О нама

image

Добро дошли у Долину чуда
Лични печат

Полазна тачка васпитања у нашем вртићу је игра и изражавање кроз уметност, као средство и облик природне активности детета.

Суштина и највреднија одредница нам је да је дете само по себи вредност, да у себи носи развојне потенцијале и да је само чинилац сопственог развоја, социјализације и васпитања. Ми дубоко верујемо да деца сама знају шта желе, како се осећају, како да буду срећни и радосни. Ми смо ту да им пружимо услове, подршку, укажемо поштовање, покажемо заинтересованост за оно што она раде.

Васпитно-образовном процесу и самом детету приступамо холистички што се огледа кроз наше активности. Ту спадају интелектуално, физичко и здравствено, ликовно и музичко, позоришно и језичко васпитање и образовање.  Поред тога свесни смо и средине која нас окружује, те смо уврстили и мултикултурални програм васпитања као и просторно сналажење, васпитање за здрав живот.

Шта ми нудимо?

Нудимо организовано васпитање и образовање, негу, исхрану и превентивно-здравствену, социјалну заштиту и рекреацију деце јасленог и вртићког узраста. У установи ће се реализовати обавезни припремни и предшколски програм у трајању најмање од 9 месеци у години пред полазак у школу.

Васпитно-образовни рад организује се са децом у васпитним групама истог или мешовитог узраста.

Установа обезбеђује услове за целодневни и полудневни боравак деце. Простор установе је прилагођен различитим узрасним групама, модеран је и опремљен савременим дизајном, пријатан је и веселих боја.

Распоред активности је флексибилан у зависности од карактеристика, узраста и потреба деце, тако да се остварују оптимални услови за боравак, исхрану, одмор и в-о активности.

image
image

Љубав и топлина наших васпитача се рефлектује кроз игру и дружење са вршњацима, који су и сами учесници игре, те то доприноси стварању пријатне атмосфере. Желимо да се ваша деца осећају пријатно, вољено и срећно. Ми смо проширена породица (родитељ-дете-васпитач) која усмерава пажњу првенствено на дете и даје обиље разумевања и бриге о њему.

Током боравка су обезбеђени оброци који задовољаваљу све њихове потребе. Јеловник је формиран од стране нутриционисте и прилагођен је узрасту детета. У договору са родитељима и потребама детета могуће је кориговање јеловника (алергије, вегетеријански оброци други посебни режими исхране)

Реализација Програма почиње првог септембра родитељским састанком, а тема је адаптација у циљу упознавања родитеља са оним што чини живот и рад у Предшколској установи, како би припремили дете и заједнички организовали кораке у процесу адаптације.

Адреса

Ул. Јове Илића 127,
Вождовац, Београд

Телефони

064/068-77-99
063/88-01-575

Електронска пошта

Радно време

Понедељак - Петак
од 07:00 до 18:00 часова

Ваш вртић "Долина чуда"

Упис деце се врши уз субвенције које додељује Град Београд. Ту смо за сва ваша додатна питања. Можете нас контактирати на контакт тел: 064/068-77-99, 063/88-01-575 и заказати састанак са директором као и разгледање вртића.

 

Izrada sajta: SuperSajtovi.rs & Digital Deer Inc. Web Design

Пратите нас на Фејсу