Телефони

064/068-77-99
063/88-01-575

Адреса

Ул. Јове Илића 127,
Вождовац, Београд

Радно време

Понедељак - Петак
од 07:00 до 18:00 часова

Електронска пошта

„Долина Чуда“ је нова приватна предшколска установа, акредитована од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Налази се у улици Јове Илића 127, на Вождовцу (код Вождовачке цркве).

ПРЕДНОСТ ЛОКАЦИЈЕ

Сама локација на којој се налази вртић даје могућности за богату сарадњу са друштвеном средином. Уз стручно осмишљен план сарадње деца из нашег вртића веома су често у прилици да организовано бораве ван простора вртића и тако проширују своја искуства о свету и окружењу.

  • Посебан задатак у оквиру сарадње са друштвеном средином је сарадња са основном школом која се налази у непосредној близини. Реализујемо следеће активности: присуствовање школском часу/активностима деце у вртићу, организоване посете деце и васпитача школи, као и посете ђака и учитеља вртићу, укључивање у заједничке манифестације које организују школа и вртић, заједничке радионице, сарадња у вези праћења развоја деце.
  • Све културне институције и јавни објекти лоцирани на простору у близини нашег вртића:

Позориште, музеј, галерија, библиотека, биоскоп, градско зеленило, ватрогасни дом, црвени крст, саобраћајна полиција, спортски центар.

Сарадња са овим институцијама, доприноси квалитетнијој реализацији васпитно образовног програма самим тим што омогућава активно учешће деце и формирање властитих искустава.

Упис деце се врши уз субвенције које додељује Град Београд.

Ту смо за сва ваша додатна питања.

Можете нас контактирати на контакт тел: 064/068-77-99, 063/88-01-575 и заказати састанак са директором.

Пошаљите нам поруку
Ту смо за сва Ваша питања и недоумице

Ваш вртић "Долина чуда"

Упис деце се врши уз субвенције које додељује Град Београд. Ту смо за сва ваша додатна питања. Можете нас контактирати на контакт тел: 064/068-77-99, 063/88-01-575 и заказати састанак са директором као и разгледање вртића.

 

Izrada sajta: SuperSajtovi.rs & Digital Deer Inc. Web Design

Пратите нас на Фејсу